woensdag 4 juli 2012

Salamitechniek

Als u een salamiworst op moet eten, dan is het niet verstandig deze worst in één keer te verorberen. Uw maag kan al dat vet en die kruiden niet zo snel verwerken. U zou er op die manier misselijk en ziek van worden. Als u echter de worst in dunne plakjes snijdt en elke dag een paar plakjes eet, dan zal die worst ook op gaan. U stopt met eten als u het nog lekker vindt.

Dit stukje komt uit het boek 'De pijn de baas' en het is ook wat ik tijdens mijn revalidatietraject vaak gehoord heb: rust en inspanning afwisselen, zodat belasting en belastbaarheid in balans blijven. Dit is ook het boek waarin ik halverwege ben afgehaakt. Het heeft een ontzettend vervelende schrijfstijl, als je alle u's verzamelt, kun je al een kwart van het boek vullen. Vandaar dat ik eerst met het andere boek wil beginnen en misschien laat ik 'De pijn de baas' wel helemaal links liggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Selecteer vóór het reageren het profiel waarmee je wilt reageren, anders kan het zijn dat je je net getypte opmerking kwijt bent.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...